Джок Полфрийман може да напусне Центъра за чужденци в Бусманци,

...
Джок Полфрийман може да напусне Центъра за чужденци в Бусманци,
Коментари Харесай

Цацаров: Полфрийман няма валидни документи за самоличност

Джок Полфрийман може да напусне Центъра за чужденци в Бусманци, сега в който физически получи паспорта си. Това разгласи в Народното събрание основният прокурор Сотир Цацаров, оповестява " Нова телевизия.

``
реклама

Темата към този момент провокира отзив в чужбина. Австралийското издание „ Сидни морнинг хералд ” излезе със заглавие, че техни дипломати са дали отговор на България във войната на думи по тематиката " Джок Полфрийман ". 

Според публикуваната информация, представителят на външното им министерство е обвинил българските управляващи в неправилна интерпретация на думите на посланика.

От правосъдното министерство отхвърлиха коментар, а основният прокурор съобщи, че не е имало изкривяване на информацията.   

Основанието той да се намира в центъра е неналичието на годни документи за идентичност, които са издадени от австралийската страна. Има изказване, че са издадени, само че физически той не разполага с тях. Ако те му бъдат предадени, той няма учредения да седи в центъра. Прессъобщението, което беше оповестено след моята среща с и.д. посланика, отразяваше позицията на прокуратурата. Ние не сме твърдели каквито и да е било обстоятелства, изречени от посланика ”, съобщи Сотир Цацаров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР