Джок Полфрийман има 2 много сериозни провинения назад в миналото,

...
Джок Полфрийман има 2 много сериозни провинения назад в миналото,
Коментари Харесай

Скандал! Полфрийман опитал да избяга от затвора

Джок Полфрийман има 2 доста съществени прегрешения обратно в предишното, едното от тях е рисково, а другото е било несъмнено като опит за бягство. Това заяви зам.-правосъдният министър проф. лекар Николай Проданов на брифинг в министерството на правораздаването.

Той обаче не пожела да отговори на въпрос по кое време е бил опитът за бягство и какъв е бил той. Само посочи, че е бил при започване на присъдата му.

Само през предишното лято той е имал 3 дисциплинарни санкции, едното е за разлепване на вулгарни стикери. Той ги е обжалвал в съда, едното е анулирано, второто доказано, делото за анулация на третото продължава. И трите обаче са заличени, защото са станали преди повече от година.

" Написал съм 7 страници негативно мнение за стартирането на Полфрийман, благодарностите му са иронични ", изясни пък Десислав Трайков, зам.-шеф на Софийския затвор за какво Полфрийман му е благодарил в единствените си думи, които изрече като свободен човек. Той добави, че е подал оставката си поради изказвания на Румен Петков, който надълбоко уважавал в предишното. Министърът на правораздаването Данаил Кирилов ще реши дали да я одобри във вторник, когато има среща с Петков.

Източник: lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР