Джок Полфийман ще трябва да се подписва всяка седмица в

...
Джок Полфийман ще трябва да се подписва всяка седмица в
Коментари Харесай

Полфрийман излиза от Бусманци, но без паспорт


Джок Полфийман ще би трябвало да се подписва всяка седмица в районно ръководство в София, откакто бъде освободен от Дома за краткотрайно гледище на чужденци в Бусманци през днешния ден. Това заяви шефът на Дирекция " Миграция " Николай Николов. Очаква се австралиецът всеки миг да напусне постройката на дирекция " Миграция ".

Вместо да бъде изведен от България Порфрийман ще би трябвало да се подписва всяка седмица. Паспортът му ще бъде върнат, когато има влезнала в действие правосъдно решение - какво правосъдно решение обаче комисар Николов се обърка в обясненията си дали на Върховен касационен съд или на Административния съд, или на Върховния административен съд.

Николай Николов изясни, че процедурата по експулсирането на Джок Полфрийман е спряна, защото към момента е годна заповедта той да напуща страната, издадена през 2011 година от тогавашния шеф на Дирекция " Миграция ". Чакаме решението на правосъдна инстанция, уточни Николов, а на въпрос на публицисти за кой съд става въпрос, Николов уточни: " На който и да е съд. "

Паспортът на австралиеца е конфискуван, откакто му е поискано да го съобщи непринудено, само че той е отказал. Паспортът е във управляващите, като е лишен законно, по думите на Николов по член от закона, като го цитира. Ще се легитимира с копие от заповедта, с която разполага и всички преписи от заповеди. Паспортът е лишен с цел да се обезпечи заповедта за експулсиране и ще му бъде възложен при осъществяване на заповедта за експулсиране.

По време на престоя си Полфрийман е позволил едно нарушаване. Той е бил заловен с мобилен телефон камера, какъвто е неразрешен. Когато го видели, австралиецът единствено го счупил. Останали му още 3 телефона, които били разрешени - без камера.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР