Джои Кинг, която в последните месеци стана една от най-актуалните

...
Джои Кинг, която в последните месеци стана една от най-актуалните
Коментари Харесай

Джои Кинг не иска да играе цветнокожа

Джои Кинг, която в последните месеци стана една от най-актуалните актриси в Холивуд, побърза да отхвърли клюки по собствен адрес, които се разпространяваха в Twitter. Тя употребява профила си в платформата, с цел да разгласи, че няма да играе ролята на Катара в игралната версия на " Аватар: Последният заповедник на въздуха " на Netflix .
 Снимка 492086

21-годишната актриса от The Kissing Booth написа: " Имам нула присъединяване в плана и даже не знаех за съществуването му, до момента в който не влязох в Twitter през днешния ден и не ме заля потокът със клюки. Не считам, че бяла жена би трябвало играе цветнокож воин . "

Забележката на Кинг има директно отношение към придвижването Black Lives Matter от последните месеци и възраженията на доста хора, че в хитовите продукции има прекомерно дребен % цветнокожи артисти .

View this post on Instagram
A post shared b(@axatarkatara) on Aug 4, 2020 at 12:18am PDT

За момента към момента няма детайлности на какъв стадий е работата по серияла на Netflix. Първоначалните му продуценти Майкъл Данте ДиМартино и Брайън Кониецко към този момент не вземат участие в него. Припомняме обаче, че в киноверсията на " Последният заповедник на въздуха " с присъединяване на Дев Пател ролята на Катара се играеше от изцяло бялата Никола Пелц , бъдещата снаха на семейство Бекъм.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц и брачен партньор и брачна половинка ли са към този момент
Ожениха ли се Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Какво провокира подозренията
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР