Джоел Ембийд постепенно се утвърди като една от най-разпознаваемите фигури

...
Джоел Ембийд постепенно се утвърди като една от най-разпознаваемите фигури
Коментари Харесай

Ембийд мечтаел да стане президент или космонавт

Джоел Ембийд последователно се утвърди като една от най-разпознаваемите фигури от младата вълна на професионалния спорт в Съединени американски щати. Камерунската звезда на Филаделфия даде изявление за GQ и даже се трансформира в лицето на първата цифрова корица на известното списание. Бившият състезател на колежанския Канзас се върна обратно към детството си в Африка и приказва за това какъв е желал да стане, когато стане огромен.

“В Камерун не сме наясно с нещата за космоса. Не знам даже дали има камерунски космонват. Точно поради това желаех да стана космонват. Всъщност първо желаех да стана президент, а чак по-късно - космонавт. Защото бях доста добър по математика”, разкрива детските си фантазии Ембийд.

Джоел разкрива и други забавни свои визии, като е безапелационен в едно от тях - че не му харесва да е толкоз висок. Официалната информация в уеб страницата на НБА гласи, че той е 213 сантиметра, само че желанието му е да бъде най-малко с 2-3 см по-нисък. Сам признава, че е молил виновните за данните хората в Сиксърс да го “смалят”.

Those 31 games were only a fraction of the 246 for which Embiid had been on the roster—and the team decided that was enough to warrant a very, very major deal for #TheProcess. They were right. https://t.co/GHqHxLOcvT pic.twitter.com/XIeUJaNiOg
— GQ Magazine (@GQMagazine) October 22, 2018
“Хората ме дефинират като висок състезател, а аз върша неща, които са присъщи на гардовете. Искам да трансформира играта. Да изхвърля стандартите за позициите”, прибавя Ембийд и е безапелационен, че не е висок 213 сантиметра.

В трите мача на своя тим през сезона досега Ембийд получава най-вече игрови минути - по 34.3, а за тях се регистрира с 28.3 точки, 10.7 битки, 2.7 асистенции и 2.0 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР