Джоджо Мойс е родена в Лондон през 1969 г. Прави

...
Джоджо Мойс е родена в Лондон през 1969 г. Прави
Коментари Харесай

Повелителката на конете - история за истинското приятелство

Джоджо Мойс е родена в Лондон през 1969 година Прави сполучлива журналистическа кариера, само че фантазията й е да стане публицист. Дебютният й разказ се радва на позитивни мнения, само че огромният пробив идва с „ Аз преди теб “. Необичайната любовна история се трансформира в международна сензация с продадени над четиринадесет милиона екземпляра. По „ Аз преди теб “ е сниман и едноименен филм с присъединяване на Емилия Кларк (Луиза) и Сам Клафлин (Уил). Екранизацията, сходно на романа, провокира същински възторг. След триумфа на кино лентата „ Аз преди теб “ (над $200 млн. доходи от прожекции) Джоджо работи по сюжетите на още три свои книги: „ Един + един “, „ Последното писмо от обичания “ и „ The Giver of Stars “, която ще излезе на български през 2020 година
До този миг книгите на Джоджо Мойс са преведени на четиридесет и шест езика и от тях са продадени над трийсет и осем милиона екземпляра. Медиите на Острова я оповестиха за „ най-хубавата модерна английска авторка “. В България Джоджо Мойс има хиляди фенове, които с неспокойствие чакат новата й книга - „ Повелителката на конете “.
В един от неприветливите квартали на Лондон Анри Лашапел образова внучка си и нейния кон да провокират гравитацията, както той самият е правил преди петдесет години. Неговата фантазия е Сара да постъпи в елитна френска академия за езда и да получи късмет за по-добър живот.
Но се случва злощастие и 14-годишното момиче би трябвало да се оправя единствено.
Междувременно животът на Наташа Маколи се обърква стремително. Доскоро почитан юрист, в този момент професионалната й преценка е сложена под въпрос. Налага й се да дели дома си с чаровния си някогашен брачен партньор. А новият й другар се оказва следващото отчаяние.
Когато пътищата им се преплитат, Наташа взема решение да вземе момичето под крилото си. Но тя не знае, че Сара крие загадка, която ще промени ориста и на двете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР