Джоана Нуамеруе направи успешен профеисонален дебют на голямата галавечер в

...
Джоана Нуамеруе направи успешен профеисонален дебют на голямата галавечер в
Коментари Харесай

Успешен профи дебюти за Джоана Нуамеруе и Пенчо Пенчев в Пловдив


Джоана Нуамеруе направи сполучлив профеисонален дебют на огромната галавечер в Пловдив, чийто пирон е борбата на Тервел Пулев - Дешон Уебстър.

Джоана завоюва с механически нокаут още в първия рунд, като безнаказано постановяваше съперничката си Кристина Сварц, която пък даже един път не посмя да протегне ръката си. Впоследствие самата наша състезателка изясни, че евентуално Сварц се е уплашила от ситуацията на огромната сцена и по тази причина е била толкоз пасивна.

Реферът Георги Иванов реши да постави завършек на “мъките” на Сварц още преди края на първия рунд, тъй като беше безсмислено да се продължава.
Джоана направи превъзходен дебют на професионалния кръг, като още преди седмица в студиото на Sportal TV изясни, че възнамерява да се посвети напълно на бокса, откакто до момента е упражнявала таекуондо, кикбокс, танци и други

В идващия дуел от телевизионната част на галавечерта Пенчо Цветков също ступа опитния латвиец Едгарс Калнарс и завоюва с механически нокаут в първия рунд. Латвиецът два пъти бе пращан в нокдаун, само че при втория реферът на кръга реши да постави край, като Цветков се отличи с мощни десни крошета и леви прави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР