Джоана Невес, която е фризьор и главен редактор на Alterna,

...
Джоана Невес, която е фризьор и главен редактор на Alterna,
Коментари Харесай

Ще ви научим как да придадете обем и плътност на тънката коса и да избегнете грешките които я съсипват

Джоана Невес, която е коафьор и основен редактор на Alterna, козметична марка за грижа за косата, уточни ефикасни способи за придаване на размер и компактност на тънката коса. 

Специалистът сподели, че можете да предотвратите загубата на коса и да подобрите качеството на косата си, в случай че откажете електрически принадлежности за оформяне, които прегряват космите.

Освен това Невес посъветва да спите върху копринена или сатенена калъфка за възглавница, защото естествената тъкан не поврежда косата.

Експертът подсети и за ежедневната грижа, която се състои в верния асортимент на артикули съгласно вида коса. „ Изберете верния за вас шампоан, еликсир и маска за коса. Това ще помогне за основаването на здрав тип на кичурите и ще поправи вредите “, изясни тя.

Освен това, съгласно Невес, косата може да наподобява чуплива и разрошена заради неудачен избор на прическа. Тя акцентира значимостта на постоянното подкастряне, с цел да се придаде образна дебелина на косата.

В умозаключение коафзорката предложи да посетите трихолог, с цел да разберете повода за изтъняването и чупливостта на нишките.  / 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР