Джоан Роулинг - жената, която от обикновена британска домакиня се

...
Джоан Роулинг - жената, която от обикновена британска домакиня се
Коментари Харесай

Как Джоан Роулинг ядоса феновете си

Джоан Роулинг - дамата, която от елементарна английска стопанка се трансформира в създател, продал милиони копия от книгите си за Хари Потър. Същите хора, които с боязън чакаха всеки неин нов разказ, в този момент са подготвени да се отрекат от нея и я атакуват обществено. Причината? Няколко нейни коментара в изявление във връзка излизането на BluRay на кино лентата по нейна книга " Фантастични животни: закононарушенията на Гриндевалд. "
 Снимка 359767

В изявлението Роулинг споделя, че злодеят Гриндевалд (в ролята е Джони Деп) и проф. Дъмбълдор (Джуд Лоу), който потегля по петите му, в действителност са били двойка и са претърпели " извънредно интензивна връзка ". Тя продължава, че половите им връзки не я интересуват, въпреки да е имало такива, а от прочувственото измерение на връзката им.
 Снимка 389341

Феновете на " Фантастични животни " реагираха стремително с отвращение. То обаче не беше провокирано от хипотетичната хомосексуална връзка на героите, а от това, че досега тя не е намекната безусловно на никое място. Няма сходни епизоди или подиуми нито в книгите, нито във филмите. Според почитателите й, Роулинг просто цели привличане на вниманието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР