Джоан Роулинг е не само най-успешната авторка на детски книги

...
Джоан Роулинг е не само най-успешната авторка на детски книги
Коментари Харесай

Авторката на “Хари Потър” с нова детска книга в помощ на пострадалите от COVID-19

Джоан Роулинг е освен най-успешната авторка на детски книги в света, само че и е най-успешната писателка въобще. Тя е единственият създател, съумял да завоюва над милиард $ единствено с писане, като по-голямата част от тези пари има с помощта на книгите за Хари Потър. Сега, 13 години след последния разказ за момчето вълшебник, Роулинг се връща към детската литература.

Планът ѝ е да стартира да разгласява книжката си “The Ickabog” на части в интернет. Тя ще може да бъде четенa изцяло гратис. По-късно, когато всички елементи са излезли, цялата книга ще бъде издадена и ще се продава на хартия и в електронен формат. Всички доходи ще отидат за потърпевшите от COVID-19 пандемията.

Джоан Роулинг Снимка: Getty Images

Историите ще бъдат оповестени сред 26 май и 10 юли всеки ден на специфичен уебсайт. Историята ще бъде оповестена като книга през ноември тази година.
Дж. К. Роулинг подари 1 млн. английски лири в битката с COVID-19 пандемията Средствата ще отидат за организации, помагащи на бездомните и жертвите на домашно принуждение по време на пандемията от новия ковид Дж. К. Роулинг подари 15,3 млн. паунда за лекуването на множествена склероза "Майката " на Хари Потър подкрепя разнообразни начинания годишно
“The Ickabog” е книга за “истината и злоупотребата с власт”, както я разказва самата авторка. Предусещайки неизбежния въпрос дали книгата е обвързвана със събитията в света през днешния ден, Джоан Роулинг, която е един от най-известните критици на Доналд Тръмп, написа, че книгата е основана от дълго време и не е въодушевена от нищо, протичащо се през днешния ден, само че тематиките в нея са безконечни и по тази причина звучат настоящо.

На Сайта LadyZone.bg може да научите още за идната книга и за творчеството на Джоан Роулинг след " Хари Потър ":
Авторката на " Хари Потър " се връща към детската литература след 13 години пауза Писателката ще разгласява първата си детска книга след “Хари Потър ”, а приходите от нея ще отидат при потърпевшите от пандемията
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР