Джо Уотс е получил сериозна травма на главата, падайки от

...
Джо Уотс е получил сериозна травма на главата, падайки от
Коментари Харесай

Ужасяващ Инцидент! Това Прекрасно Момче Се Бори За Живота Си! Тълпа Пред Болницата!

Джо Уотс е получил сериозна контузия на главата, падайки от съвсем 10 метра височина, до момента в който е изпълнявал каскада на снимачната площадка в студиата на „ Warner Bros “.

Полиция и кола за спешна помощ са били извикани на мястото, намиращо се на 53 км северозападно от столицата Лондон. Джо е бил откаран в Кралската болница с хеликоптер. По проект той е трябвало да скочи от балкон, за една от екшън сцените към лентата, и по-късно да увисне на защитното въже, с цел да бъде спуснат на земята. Но нещата не се случват по проект. Предполага се, че при каскадата въжето му се е скъсало, написа life.dir.bg.

Секунди откакто Уотс пада, обезпокоен за положението му и със сълзи на очи, пръв при него идва артистът Вин Дизел.

Годеницата на дубльора – Тили Пауъл, показа във Facebook, че сърцето й е разрушено. „ Джо е претърпял сериозна контузия на главата и е в изкуствена кома. Той е постоянен и положението му ще се следи деликатно през цялата нощ. Обичам го толкоз доста. Сърцето ми е разрушено! Цялото му семейство и другари са до него, вдъхвайки му силата да премине през това! “, написа тя, написа разкрития.ком.

Досега в студиата на компанията в Лийвсден са снимани и филми от поредиците за Хари Потър и Джеймс Бонд.

Джо Уотс, който наред с рисковата си активност работи и като преподавател, е взел участие още в продукции като „ Игра на тронове “, “ Джони Инглиш “ и „ Междузвездни войни “.

Това не е първият случай, в който дубльор на Вин Дизел претърпява случай по време на фотоси със звездата. През 2002-ра година 44-годишният каскадьор Хари О’Конър умира на място на площадката на „ Трите Хикса “. Той трябваше да се приземи с парашут върху подводница, само че вместо това се удари с висока скорост в мост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР