Джо Либерман, бивш кандидат на Демократическата партия за вицепрезидент през

...
Джо Либерман, бивш кандидат на Демократическата партия за вицепрезидент през
Коментари Харесай

Джо Либерман, сенатор, който беше вицепрезидент на Ал Гор, почина на 82

Джо Либерман, някогашен претендент на Демократическата партия за вицепрезидент през 2000 година, който беше напуснал партията и поддържаше кандидатурата на трета страна за Белия дом тази година, умря на 82 години.

Бившият сенатор от Кънектикът умря ненадейно заради затруднения от рухване, се споделя в изказване на фамилията му в сряда. „ Любовта на сенатор Либерман към Бог, фамилията му и Америка продължи през целия му живот в полза на обществото “, споделиха те.

Либерман, който въплъщаваше все по-самотния център в политиката на Съединени американски щати, неотдавна беше ръководител на създателя на No Labels, двупартийна група, целяща да стартира президентски билет, с цел да провокира Джо Байдън и Доналд Тръмп на изборите тази година. Но групата към момента не е намерила претенденти за акцията.

Той е роден през 1942 година в Стамфорд, Кънектикът, и е служил в Сената сред 1989 и 2013 година През 2000 година Ал Гор го избра за собствен вице -кандидат за президент в тяхната губеща акция против Джордж Буш и Дик Чейни....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР