Джо Гомес ще започне като титуляр в центъра на защитата

...
Джо Гомес ще започне като титуляр в центъра на защитата
Коментари Харесай

Клоп разкри кой ще започне като партньор на Ван Дайк в дербито с Манчестър Юнайтед

Джо Гомес ще стартира като титуляр в центъра на отбраната на Ливърпул в дербито с Манчестър Юмнайтед на „ Олд Трафорд “. Юрген Клоп не може да разчита на контузените Жоел Матип и Ибрахима Конате, а в дуела против Кристъл Палас започва Натаниел Филипс, който имаше съществени проблеми с нападателите на " орлите ". Германецът добави, че Роберто Фирмино тренира на цялостни обороти, което значи, че най-вероятно той ще е третият член на офанзивата на Ливърпул в понеделник дружно с Мохамед Салах и Луис Диас.

„ Резултатите от дербитата през предходната година не ме интересуват въобще. Тава са разнообразни мачове и разнообразни обстановки. Всичко е изцяло друго. Гостуване на Юнайтед в никакъв случай не е елементарно.

Боби Фирмино тренира обикновено и е подготвен. Говорихме с Дарвин и той е доста отчаян от себе си. Откакто аз съм тук, в никакъв случай не сме били в такава обстановка, доколкото си припомням, тъй че не съм специалист в сходни диалози. Той знае, че сбъркал и се извини. Всички вършим неточности.

Наби Кейта беше болен и в този момент към този момент тренира. Изглежда добре. Не е футболист, който е изцяло благополучен, когато не играе, само че и не би трябвало. Всичко е наред.

Джо Гомес ще стартира в понеделник. Той възобнови тренировки едвам предходната неделя. Нат Филипс изигра добър мач против Палас. Джо обаче се завърна и той ще стартира като титуляр. Това е огромна опция за него. Никой различен не се завръща. Диого Жота и Къртис Джоунс са близо, само че няма късмет да са подготвени за този мач “, съобщи Клоп по време на днешната си конференция.

Освен Жота и Джоунс в лазарета остават и Жоел Матип, Ибрахима Конате, Тиаго Алкантара, Окслейд-Чембърлейн, Калвин Рамзи и Кувин Келъхър.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР