Джо Филипс - ръководител на Инициатива Три морета, ще изнесе

...
Джо Филипс - ръководител на Инициатива Три морета, ще изнесе
Коментари Харесай

Запознайте се с програмата Националната конференция по транспортна инфраструктура

Джо Филипс - началник на Инициатива " Три морета ", ще изнесе лекция по време на годишния конгрес на строителния бранш

Ръководителят на 3Seas (Инициатива „ Три морета “) Джо Филипс ще изнесе лекция по време на 15-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура с интернационално присъединяване. Най-големият годишен конгрес на строителния бранш у нас и на Балканския полуостров ще се организира в интервала 6-8 октомври. 

Лекцията на Джо Филипс ще бъде по отношение на Инвестиционния фонд на Инициативата на Трите морета и ролята на частния капитал в построяването и употребата на стратегически инфраструктурни активи.

Джо Филипс има над тридесет години опит в инфраструктурния бранш. Той е началник на екипа на Инициативата за вложения на трите морета („ 3Seas “) в Amber Infrastructure Group, профилиран управител на инфраструктурни фондове. Фондът разполага c 1 милиард евро капитал за финансови вложения в инфраструктурни планове и компании в секторите на цифровата, енергийната и транспортната инфраструктура в държавите-членки на Европейски Съюз, които са членки на Инициативата на трите морета.

Програмата на Конференцията е оповестена в формалния уебсайт. На следния линк може да се запознаете с нея и да се регистрирате: http://conferenceroad.bg
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР