Джо Джонас стана на 32 и празнува на скромно парти

...
Джо Джонас стана на 32 и празнува на скромно парти
Коментари Харесай

Гол и влюбен: Джо Джонас празнува рожден ден вкъщи

Джо Джонас стана на 32 и чества на непретенциозно празненство в дома си, споделяюки фрагменти от празника си в мрежата. Става ясно, че домашното празненство е било с неговата половинка Софи Търнър, а Джо не е имал нищо срещу да не прави шумно и холивудско празненство, както бихме очаквали за звезда от този сан. 

" Благодаря на всички за любовта за рождения ден през вчерашния ден ", написа музикантът, споделяйки поредност от снимки от празника.

Виж още: Щастието е за трима: Граймс показа необичаен кадър на сина ѝ от фамилната почивка

На една от фотосите виждаме Джо, който свири на пиано и е облечен в състезателен панталон, потник и риза. На другите снимки виждаме тематичната декорация с големите числа 32 и шампанско под формата на балон. Прави впечателение, че фотосите са направени в хола му, който е с висок дървен таван, има огромни колони и голям диван, пред който има черна плазма.

Виж още: Family affair: Джъстин Бийбър и Хайли с куп фамилни фотоси, които изненадаха

Не тези фотоси обаче впечатлиха фенките му, а една от банята, на която е напълно гол. Той пусна селфи, направено от Софи Търнър. На нснимката той като че ли е станал одеве и си мие зъбите. За жал на фенките не се вижда нищо по-пикантно, тъй като жена му го прикрива.

Виж още: Разголени и без задръжки: Българките, които нямат граници

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР