Джо Джонас и Софи Търнър са много щастливи и си

...
Джо Джонас и Софи Търнър са много щастливи и си
Коментари Харесай

Джо Джонас сподели секси снимка на Софи Търнър

Джо Джонас и Софи Търнър са доста щастливи и си изкарват отлично по време на медения си месец на Малдивите. Те се ожениха не един път, а два пъти и отпътуваха за сантименталната дестинация, с цел да се любуват на своята обич.

И въпреки че двамата пазят много строго персоналния си живот, в този момент споделят в своите Инстаграм профили много фотоси от сватбеното си странствуване. Джонас е постнал няколко фрагмента и видео, на което се спуска по водна пързалка от къщата непосредствено във водата. Вилата на Джонас се среща се в първокласния курорт Sovena Fushi.

На един от тях прелестната му брачна половинка Софи наподобява в действителност секси. А самата Софи пък е споделила няколко фотоси на Джо, от които излиза наяве, че двойката се любува на хубава храна, разхладителни коктейли и игра на шах.

Джо от триото Jonas Brothers и звездата от Игра на тронове Софи се сгодиха през 2017 година след повече от година дружно. В началото на май тази година се ожениха в Лас Вегас, а преди броени дни направиха и втора гала в древен палат във Франция, на която участваха единствено техни доста близки и родственици.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР