Джо Джонас и Софи Търнър показаха, че не оставят романтиката

...
Джо Джонас и Софи Търнър показаха, че не оставят романтиката
Коментари Харесай

Перфектната среща: как се забавляват Джо Джонас и Софи Търнър, след като бебето заспи

Джо Джонас и Софи Търнър демонстрираха, че не оставят романтиката да затихне , откакто станаха родители на дребната Уила, и отделят време за срещи, даже по време на пандемията от ковид.

В Instagram Джонас разкри на почитателите си каква е тяхната визия за сантиментална вечер. И тя е... салата, алено вино и полуфинала на US Open за дами. Съдейки по историите им в обществената мрежа, по-късно двойката насочи вниманието си към първата игра за сезона на Националната футболна лига.

По думите на Джо (и в типичния му комичен стил), това е неговото определение за „ идеалната среща “. Е, за изтощени родители на новородено сходна вечер сигурно е съвършеният метод да разхлабен и да се насладят на малко време единствено двамата!

 Джо Джонас инстаграм Instagram/@joejonas

24-годишната актриса и 30-годишният музикант се ожениха през май 2019 година , само че резервираха поверителност към бременността на Търнър, напомнят от . Двамата избраха да не афишират публично, че ще стават родители, а новината за първото им дете удостовери повишеното коремче на Софи при редките им появи на открито по време на изолацията.

През юли тази година стана ясно, че двойката има момиченце, което са кръстили Уила.
 Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР