Джо Джонас и Софи Търнър намекнаха, че подготвят голямо парти,

...
Джо Джонас и Софи Търнър намекнаха, че подготвят голямо парти,
Коментари Харесай

Джо Джонас и Софи Търнър подготвят голямо парти, с което ще отбележат сватбата си

Джо Джонас и Софи Търнър намекнаха, че приготвят огромно празненство , с което ще отпразнуват сватбата си , заяви Контактмюзик.
 
Певецът от бандата " Джонас брадърс " и 23-годишната актриса се ожениха в Лас Вегас при започване на този месец, часове след церемонията за музикалните награди на сп. " Билборд ". Сватбата им бе изненадваща за мнозина, само че двамата младоженци увериха, че скоро ще провеждат огромно празненство, на което ще могат да участват приятелите им.
 

Когато водещият Греъм Нортън попита в границите на шоуто си дали Софи и Джо възнамеряват празненство , за да отбележат сватбата си , актрисата от сериала " Игра на тронове " отвърна, че това е допустимо. " Тайна ли е това ", попита още веднъж водещият. " Това в действителност е мистерия ", сподели шеговито тя.
 
Джо Джонас пя на въпросната гала дружно с братята си, а Софи Търнър бе измежду връчващите награди. Говорител на актрисата тогава удостовери, че двойката е сключила брак.
 

Диджей Дипло показа няколко видеоклипа от сватбената гала в Instagram. Единият демонстрира по какъв начин Софи Търнър в бяла рокля и Джо Джонас идват. В различен Джо Джонас чака в края на пътеката. В трети булката върви към младоженеца, до момента в който дуото " Сан енд Шей " извършва песента си " Speechles ".-->
 
Дипло е снимал и по какъв начин двамата разменят клетви . След церемонията младоженците позираха за фотография върху розов кадилак.
 

Преди пет месеца братът на Джо Джонас - Ник се ожени за актрисата Приянка Чопра .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР