Джо Джонас и бившата му Софи Търнър изглежда се борят

...
Джо Джонас и бившата му Софи Търнър изглежда се борят
Коментари Харесай

Джо Джонас и Софи Търнър се „борят с вътрешното напрежение“ в името на децата преди празниците

Джо Джонас и някогашната му Софи Търнър наподобява се борят с „ вътрешното напрежение “ и „ горчивината “ в името на дъщерите си защото са били видяни в Лондон преди празниците, твърди специалист по езика на тялото.

Тази седмица някогашните, които минаха през горчива борба за бракоразвод и настойничество тази година, бяха видени да загърбват разликите си, до момента в който се срещаха в чужбина с децата си преди Коледа. Тъй като Софи неотдавна обществено влезе в нова връзка с английския благородник Перегрин Пиърсън, може да има спомагателен пласт напрежение сред тях, защото двойката прекарва празниците дружно за първи път след разхвърляната им разлъка.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс проучва фотосите на Софи и Джо, които се събират още веднъж със знаци, подсказващи, че родителите може да идват на сложната среща от два „ доста разнообразни щата “. Джуди сподели пред The ​​Mirror: „ Те може да са на едно и също място едновременно и явно възнамеряват да се приготвят да работят като виновни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР