Джо Джонас говори за своята „луда седмица“ по време на концерт в Лос Анджелис

...
Джо Джонас отдели момент, за да разпознае наситената със събития
Коментари Харесай

Джо Джонас отдели момент, за да разпознае наситената със събития седмица, която имаше по време на концерта на Jonas Brothers в Лос Анджелис в събота, и отправи предупреждение към своята публика.

„Беше луда седмица“, каза Джонас, докато беше на сцената на стадион „Доджър“, според кадри, публикувани в социалните медии от посетители на концерта.

Той продължи да казва на аплодиращата тълпа: „И аз просто искам да кажа, вижте, ако не го чуете от тези устни, не вярвайте, ОК?“

„Благодаря на всички за любовта и подкрепата към мен и семейството ми“, каза той и добави, „обичаме ви, момчета“.

Въпреки че певецът не навлезе в подробности, изглежда, че той се позовава на новините от вторник, че той и актрисата от „Игра на тронове“ Софи Търнър се развеждат, и последвалите спекулации за това какво е довело до раздялата им, които се развихриха онлайн през следващите дни .

Във вторник CNN потвърди чрез съдебни протоколи, че Джонас е подал молба за развод в окръг Маями-Дейд във Флорида, посочвайки брака като „безвъзвратно развален“ като основание за разтрогване.

На следващия ден и Търнър, и Джонас пуснаха изявление на страниците си в Instagram, в което казаха, че са „обединени“ в решението си да тръгнат по различни пътища.

„След четири години прекрасен брак ние взаимно решихме да прекратим брака си по приятелски начин“, се казва в изявлението им. „Има много спекулативни разкази за това защо, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца.“

Двамата са родители на две дъщери, родени през 2020 г. и 2022 г. Според петицията, получена от CNN, Джонас търси споделено попечителство. В документацията се посочва също, че той и Търнър имат предбрачен договор.

Търнър и Джонас започнаха да се срещат през 2016 г. и се сгодиха на следващата година.

Двамата имаха две сватби, като първата беше изненадваща сватба в Лас Вегас през 2019 г., след като бившата двойка присъства на музикалните награди на Billboard. Те се ожениха отново два месеца по-късно на по-пищна церемония в Южна Франция.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР