Джо Джексън – патриархът на легендарната музикална фамилия Джексън, беше

...
Джо Джексън – патриархът на легендарната музикална фамилия Джексън, беше
Коментари Харесай

Кланът Джексън се събра, за да изпрати татко Джо, уважи го и Стиви Уондър

Джо Джексън – патриархът на именитата музикална фамилия Джексън, беше заровен в понеделник, удостовери щерка му ЛаТоя. Той беше почетен на частна гала Глендейл, Калифорния, и положен в гробището „ Форест Лоун”, където беше заровен и най-известният му наследник – краля на попа Майкъл Джексън, написа „ Пийпъл”.




Както БЛИЦ заяви, 89-годишният някогашен музикант и продуцент умря предходната седмица от рак на панкреаса . Той оставя 8 от общо 11 деца и доста внуци.

Начело на траурната гала били Джанет и Джаки Джаксън, оповестява tmz.com. Повечето членове на фамилията пристигнали за нея. Сред тях Джермейн и Роби Джаксън. Последвал обяд, на който били видяни брачната половинка на Джо – Катерин, щерка му ЛаТоя и внука му Бланкет (най-малкият наследник на Майкъл). Появил се и Стиви Уондър.



Фактът, че Джо ще бъде заровен наоколо да Майкъл е любопитен, защото приживе краля на попа отряза татко си от наследството и разпредели благосъстоянието си сред майка си и децата си.

Синът на Майкъл – Принс, не съумял да дойде в Лос Анджелис поради анулиран полет. Дъщеря му Парис написа в обществените мрежи прочувствено обръщение към дядо си .

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР