Джо Байдън се гордее с осемте си години разбирателство с

...
Джо Байдън се гордее с осемте си години разбирателство с
Коментари Харесай

Байдън и Харис афишират разбирателство въпреки миналите им дрязги

Джо Байдън се гордее с осемте си години съгласие с Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият в Белия дом и наблягаше, че търси "фактора благосклонност " при избора на подгласничка. И на първата му тирада дружно с Камала Харис изглеждаше, че двамата се спогаждат. Трудно ще е обаче да се не помнят острите нападки на сенаторката от Калифорния против противника й на първичните избори на демократите, които Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския драговолно напомня, предава Българска телеграфна агенция.

"Камала, вие сте почетен член на семейство Байдън от много време ", съобщи през вчерашния ден 77-годишният Джо Байдън, обръщайки се към първата цветнокожа подгласничка, определена от кандидат-президент на огромна американска партия, както и първата от индийски генезис.

Настоящата сенаторка Камала Харис е била близка със сина му Бо Байдън, който умря от рак през 2015 година, когато двамата са били прокурори надлежно на Калифорния и Делауер.

"Знам какъв брой доста Бо ценеше Камала и работата й. И почтено казано, за мен това доста натежа при вземането на решение " за избора на подгласничка за президентския избор на 3 ноември против Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, довери той.

"Той има емпатия, състрадателност, възприятие за дълг, грижа за другите, по тази причина се гордея да съм негова подгласничка ", сподели 55-годишната сенаторка.

Афишираното съгласие несъмнено беше на дневен ред.

В съвсем празна зала поради пандемията двамата дойдоха с защитни маски и съпроводени от съпрузите си, с цел да произнесат първата си публична тирада като членове на една листа.

Джо Байдън поздрави Дъглас Емхоф, който по думите му ще е може би бъдещият "втори благородник " на Съединени американски щати, с игра на думи за "втората дама " - купата на брачната половинка на вицепрезидента. А Джил Байдън си направи селфи с него.

Джо Байдън събра рекордните 26 млн. $ за денонощие след избора на Камала Харис за кандидат-вицепрезидент

Казване на истината

Зад усмивките обаче се прокрадваше споменът за първия спор на демократите през 2019 година, когато Камала Харис изненадващо се счепка с Джо Байдън.

Тя стартира с разгорещено изказване, че не счита Джо Байдън за расист, след което го притисна по негови минали позиции за сегрегацията.

Дъщерята на имигранти от Ямайка и Индия тогава описа по какъв начин като малко момиче пътувала с рейсове, които са закарвали чернокожи възпитаници в бели квартали.

Наеженият политически деец се отбрани като съобщи, че това е изопачено пояснение на позициите му.

По подигравка на ориста точно тази замяна на реплики се оказа най-големият триумф на сенаторката в първичните избори на демократите. Тя означи внезапен скок в изборните настройки, само че той бе последван от спад и тя се отдръпна от конкуренцията през декември, още преди първото гласоподаване. Нещо, което Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския неуморно припомня.

С избирането на Камала Харис за своя дясна ръка Джо Байдън изпрати мощен сигнал на хората от обкръжението му, които не са дали прошка тези нападки.

Това е позиция за доста приближен човек, който той сподели, че е подготвен да й даде точно с цел да му споделя тя истината. Напомняйки своята известна молба към Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият, Джо Байдън през вчерашния ден показа: "Помолих Камала да е последният глас в залата ", когато всички други участници в някоя среща са си тръгнали, и "да задава сложните въпроси ". Защото това е методът да вземаме най-хубавите решения за американския народ. "

Бъдещ правоприемник

С този нов тандем може би се взема решение бъдещето на партията.

Навършващият 78 години през януари Джо Байдън би бил най-възрастният встъпващ в служба президент на Съединени американски щати, в случай че завоюва изборите.

С намека си, че ще ръководи единствено един мандат, той сътвори усещането, че ще приготви дясната си ръка да поеме щафетата, сподели преподавателят от Американския университет Дейвид Баркър.

"Избирателите нормално не се вълнуват от претендентите за вицепрезидент, само че този път може би ще наблюдават по-отблизо Камала Харис, тъй като е допустимо тя да се кандидатира през 2024 година, т.е. да стане президент ", добави той.
Сенаторката несъмнено не криеше президентските си упоритости по време на първичните избори.

"Твърде амбициозна ": в това се твърди, че са я упрекнали някои съдружници на Джо Байдън по време на дългия развой по избиране на подгласник. Много хора тогава обявиха, че това е сексистко изявление.

С блестящата си кариера, която е образец за "американската фантазия ", тя може да засенчи ветерана в политиката, който е прочут с гафовете си.

Според Дейвид Баркър една от евентуалните рискове е, че със своята "харизма и гений за другарство ", Камала Харис "може да притегли вниманието върху пропуските на Байдън в това отношение ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР