Джо Байдън призова всички американци незабавно да напуснат Украйна и

...
Джо Байдън призова всички американци незабавно да напуснат Украйна и
Коментари Харесай

Всички американци незабавно да напуснат Украйна: Байдън предупреди за опасност от световна война

Джо Байдън прикани всички американци неотложно да изоставен Украйна и предизвести, че при положение на съветска инвазия няма да изпрати американски военни за евакуация. Това, съгласно него, ще провокира международна война.

" Имаме си работа с една от най-големите армии в света ", съобщи американският президент Джо Байдън предвид на скупчването на съветски войски по границата с Украйна. Това е доста специфична обстановка и нещата бързо може да се объркат, сподели още американският президент и прикани американските жители да изоставен незабавно страната.

" Ако американци и руснаци стартират да стрелят "

Байдън насочи и недвусмислено предизвестие към съветския президент Владимир Путин. Дори да предприеме лекомислената стъпка да нахлуе в Украйна, мощно се надявам, че е задоволително интелигентен да не прави нищо, което би могло да се отрази отрицателно на американски жители, съобщи Байдън по адрес на Путин и изясни, че няма да изпраща американски военни за евакуация при положение на съветска инвазия в Украйна, тъй като това може да провокира международна война. " Ако американци и руснаци стартират да стрелят един по различен, към този момент ще се намираме в един напълно различен свят ", сподели Байдън.

Още през януари Вашингтон предложи на американските жители да изоставен Украйна и подреди в Съединени американски щати да се завърнат фамилиите на американските дипломатически представители в Киев.

Кремъл отхвърля да има проект за инвазия

Струпването на над 100 000 съветски бойци по границата с Украйна поражда опасения от възможна инвазия. Кремъл отхвърля да има такива проекти и твърди на собствен ред, че Русия се усеща застрашена от НАТО.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР