Джо Байдън призова всички американци незабавно да напуснат Украйна и

...
Джо Байдън призова всички американци незабавно да напуснат Украйна и
Коментари Харесай

Всички американци незабавно да напуснат Украйна: Байдън предупреди за опасност от световна война


Джо Байдън прикани всички американци неотложно да изоставен Украйна и предизвести, че при положение на съветска инвазия няма да изпрати американски военни за евакуация. Това, съгласно него, ще провокира международна война.

Американският президент Джо Байдън

" Имаме си работа с една от най-големите армии в света ", съобщи американският президент Джо Байдън предвид на скупчването на съветски войски по границата с Украйна. Това е доста специфична обстановка и нещата бързо може да се объркат, сподели още американският президент и прикани американските жители да изоставен незабавно страната.
Редакцията предлага
" Ако американци и руснаци стартират да стрелят "

Байдън насочи и недвусмислено предизвестие към съветския президент Владимир Путин. Дори да предприеме лекомислената стъпка да нахлуе в Украйна, мощно се надявам, че е задоволително интелигентен да не прави нищо, което би могло да се отрази отрицателно на американски жители, съобщи Байдън по адрес на Путин и изясни, че няма да изпраща американски военни за евакуация при положение на съветска инвазия в Украйна, тъй като това може да провокира международна война. " Ако американци и руснаци стартират да стрелят един по различен, към този момент ще се намираме в един напълно различен свят ", сподели Байдън.

Още през януари Вашингтон предложи на американските жители да изоставен Украйна и.

Кремъл отхвърля да има проект за инвазия

Струпването на над 100 000 съветски бойци по границата с Украйна поражда опасения от възможна инвазия. Кремъл отхвърля да има такива проекти и твърди на собствен ред, че Русия се усеща застрашена от НАТО.

*****

Вижте и това видео от архива ни:
Кризата в Украйна: Съединени американски щати трансферират още бойци в Европа
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР