Джо Байдън обяви планове за облекчаване на дълговете по студентски

...
Джо Байдън обяви планове за облекчаване на дълговете по студентски
Коментари Харесай

Байдън разкрива нови планове за облекчаване на задълженията по студентски заеми в САЩ за милиони

Джо Байдън разгласи проекти за облекчение на задълженията по студентски заеми за милиони американци, до момента в който президентът на Съединените щати се пробва да извърши обещанието си към по-младите гласоподаватели преди общите избори през ноември.

Предложението, което Байдън разкри в понеделник по време на пътешестване до щата Уисконсин, включва анулация на до $20 000 насъбрани и капитализирани лихви за кредитополучатели, без значение от прихода.

Администрацията на Байдън пресмята, че тази стъпка ще отстрани цялата рента за 23 милиона кредитополучатели. И когато се съчетаят с авансово оповестените проекти, новите ограничения „ ще обезпечат облекчение на дълга на над 30 милиона кредитополучатели “, сподели Белият дом във информативен бюлетин.

„ Това облекчение може да промени живота “, сподели Байдън по време на тирада в Медисън, столицата на Уисконсин, разкривайки проектите си.

„ Хора, в никакъв случай няма да спра да улеснявам студентските заеми за работливите американци… Това е за положителното на нашата ик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР