Джо Байдън и Бенямин Нетаняху са имали много трудни разговори

...
Джо Байдън и Бенямин Нетаняху са имали много трудни разговори
Коментари Харесай

Критиките на Джо Байдън към Израел подчертават нарастващото безпокойство от войната в Газа

Джо Байдън и Бенямин Нетаняху са имали доста сложни диалози зад кулисите, откогато войната сред Израел и Хамас избухна преди два месеца.

Но във вторник разочарованието на Байдън от израелския министър председател излезе нескрито, когато той оспори „ безразборното бомбардиране “ на Израел над Газа и враждебността на крайнодясното държавно управление на Нетаняху към решение на израелско-палестинския спор с две страни.

„ Мисля, че той би трябвало да се промени и ... това държавно управление в Израел доста го затруднява да се движи “, сподели президентът на Съединени американски щати на събитие за набиране на средства.

Необичайно откровените мнения бяха най-силната индикация до момента за възходящото безпокойствие на Съединени американски щати от военните старания на Израел. Те пристигнаха, когато гласуването на Общото заседание на Организация на обединените нации, призоваващо за филантропично преустановяване на огъня в Газа, акцентира възходящата дипломатическа изолираност на Израел: единствено осем страни се причислиха към Израел и Съединени американски щати в опълчването на предлагането, до момента в който 153 гласу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР