Джийсън Брад Люис, който се представя като рекламен консултант и

...
Джийсън Брад Люис, който се представя като рекламен консултант и
Коментари Харесай

Джийсън Брад Люис имитира Кулагин

Джийсън Брад Люис, който се показва като рекламен съветник и сценарист, изкопира гримьора Валентин Кулагин в „ Черешката на тортата”, видя Hotnews.bg. Людмил Августинов, както е същинското му име, избра да пазари по халат, тъкмо както постъпи преди години и Кулагин. За разлика от гримьора обаче вчерашният хазаин бе избрал остарял и много неприветлив халат, с който събра погледите на продавачи и просяци на Женския пазар.

Люис продължи с провокациите, този път ориентирани към неговите посетители. Той изрично отхвърли да харчи пари за алкохол и с голямо удовлетворение разгласи, че преднамерено е купил най-гадното вино. Още като го опита, Фънки направи недоволна мимика, само че това не трогна домакина.

Той се изложи изцяло и с готвенето, като дълго популяризира шоколадовия си сладкиш, който се оказа тъничък като подметка. „ Абсолютен самун, на нищо не прилича”, удовлетворен разгласи Джийсън, който въпреки всичко го сервира на гостите си. Ексцентрикът не съумя да направи и брускети с авокадо-елементарна гозба, която не може да затрудни даже дете.

фотография:фейсбук черешката на тортата
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР