Джия е известна на феновете с това, че е фолк

...
Джия е известна на феновете с това, че е фолк
Коментари Харесай

Секси разходка по зърна: Джия от "Ергенът" показа топ визия в центъра на София

Джия е известна на почитателите с това, че е фолк певица, само че всеобщата аудитория се срещна едвам в този момент с нея. Мацката е една от риалити звездите в " Ергенът " и понатрупа много нова популярност и почитатели в Instagram.

Огнената брюнетка реши да " поздрави " новите си почитатели, само че не с ария, а със секси фотоси. Певицата се е разходила из центъра на София, само че съществено усещане направи визията ѝ.

Виж още: " Страх ме е "! Златка Райкова за бъдещето си и връзките с другите плеймейтки

Красавицата е заложила на наследник състезателен екип, само че под горнището е с бял потник, а под него не е имало сутиен. Времето беше леко хладно уикенда, а това се е отразило, както е видно на фотото.

Виж още: " След края на шоуто съм с 10 кг по-слаба ": Пам Веледис с цялостна трансформация след " Ергенът "  

Няма потребност да цитираме мненията към фотото, тъй като евентуално сами се досещате в каква посока са. Феновете на Джия обаче обичат да пишат по множеството ѝ фотоси, че ги удря " трифазон ток " от всяка нова нейна изява.

Виж още: Неразделни даже в салона за хубост: Антоанет Пепе и Карамански не пропущат миг заедно 

По-интересното обаче е развиването на Джия в " Ергенът ", тъй като за момента не наподобява да хваща вниманието на Евгени Генчев. Важно е него да го хваща " трифазен ток " от Джия, тъй като другояче... няма да има роза в един или различен миг.

Виж още: Неразделни даже в салона за хубост: Антоанет Пепе и Карамански не пропущат миг заедно 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР