Джипът Порше, причинил мелето на ул. Стефан Стамболов е собственост

...
Джипът Порше, причинил мелето на ул. Стефан Стамболов е собственост
Коментари Харесай

Поршето от мелето в Кючука е собственост на заложна къща

Джипът " Порше ", предизвикал мелето на ул. " Стефан Стамболов " е благосъстоятелност на пловдивската компания " Корект Инвест ".

Днес по обед, Поршето се опита да изпревари две коли, навлезе в насрещното и се вряза поредно в дърво и махленски дирек. При удара прекършеното дърво падна върху трима пешеходци, които са ранени. В болница са откарани мъж на 56 години, 49-годишна жена и 15-годишно момиче.

По думите на очевидци, лидерът е млад мъж. Той обаче е напуснал местопроизшествието. С него е имало две дами, които са арестувани от очевидци на случая, предава " Трафикнюз "

Според очевидци дамите били с несъответстващо държание. Други настояват, че джипът е бил преследван от полицейски автомобил от Бетонния мост до мястото на произшествието. По знамение при злополуката не са потърпевши по-тежко други минувачи и водачи.
свързани новини4280преди 2 часа
Пловдивската медия се свърза с един от шефовете на " Корект Инвест " Николай Жутев. На въпрос кой е бил зад кормилото на въпросното порше, Жутев съобщи, че " в този момент обясняват обстановката ".

" Корект Инвест " е притежател на заложни къщи в Пловдив. Районът, в който стана произшествието, продължава да е отцепен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР