Джипът, който се вряза в колата на Милен Цветков в

...
Джипът, който се вряза в колата на Милен Цветков в
Коментари Харесай

Джипът, убил Милен Цветков, е катастрофирал тежко и преди 5 години

Джипът, който се вряза в колата на Милен Цветков в злополуката, довела до гибелта на журналиста, и различен път е взел участие в тежък случай. Това разкрива правосъдно решение, което " Сега " видя в правосъдните регистри. То е от 10 май 2017 година Тогава Софийският областен съд е признал за отговорна майката на Кристиан Николов - Десислава Пешева.

Пешева е отговорна, че на 2 октомври 2015 година към 23:40 ч. при ръководство на " Ауди Q7 " навлязла насрещното, изгубила надзор и се блъснала в идващото отсреща " Рено ". На другия водач - С. Д. С. било причинено счупване с разбъркване на бедрената кост на десния крайник, което е междинна телесна щета, защото се стигнало до трайно усложнение на придвижването му за повече от 30 дни.

Тъй Пешева е с чисто правосъдно минало, съдът няма друга алтернатива, с изключение на да я освободи от наказателна отговорност и да я накаже единствено административно - в тази ситуация с санкция от 1000 лева От правосъдното решение се вижда още, че книжката на Пешева не е отнета .

Жената има обвиняване и по отношение на злополуката, при която почина Цветков, и е на независимост против гаранция от 100 000 лева.  " В хода на следствието е открито още, че управляваният от Кристиан Николов автомобил е благосъстоятелност на комерсиално сдружение със притежател Д.Н., майка на обвинения. На Икономическа полиция е предоставено да извърши инспекция по отношение на изясняване на произхода на средствата за закупуването на управлявания от обвинения автомобил ", заяви прокуратурата.
Съдът остави в ареста обвинявания за злополуката с Милен Цветков
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР