Джипът, държавният бюджет в багажника, и раздаване през прозореца на

...
Джипът, държавният бюджет в багажника, и раздаване през прозореца на
Коментари Харесай

Как управлява Борисов? Нинова го описа в НС: Джипът, държавния бюджет в багажника и раздаване на пари от прозореца

Джипът, държавният бюджет в багажника, и разпределяне през прозореца на пари за партийни цели. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разказа ръководството на страната от премиера Бойко Борисов при откриването на сесията на Народното събрание.

Както и президента Румен Радев преди нея, по този начин и тя се разгласи за прекъсване на практиката бюджетният остатък да се разпределя с държавен декрет без участите на Народното събрание. Нинова акцентира, че с приближаването на локалните избори това разпределяне на пари ще се ускори. 

" Парите на българските данъкоплатци не се харчат по открития ред, а за партийни цели и групови ползи. Ще има конституционна тъжба за неспазване на разпределяне на парите на българските данъкоплатци отвън рамките на Народното събрание и бюджета ", даде обещание водачът на Българска социалистическа партия. 

" Нашите оферти ще бъдат за роля на страната в стопанската система, тъй че в това число посредством данъчни тласъци да помогнем на дребните и междинните предприятия, ще внесем закон за държавните предприятия. Преките задгранични вложения са значими за стопанската система, само че все по-малко чуваме да се приказва за произвеждане. Вниманието ни ще бъде концентрирано в помощ на производството на български артикули и услуги ", добави Нинова.

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР