Джип се е ударил на международния път Е-79 между Мездра

...
Джип се е ударил на международния път Е-79 между Мездра
Коментари Харесай

От последните минути! Джип се удари на Е-79 между Мездра и Враца, линейка лети към болницата с майка с дете /снимки/

Джип се е блъснал на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.bg. Инцидентът е станал преди минути навръх Кълни дол в посока регионалния град.
По неофициална информация возилото спукало предна лява гума, водачът изгубил надзор над него, блъснал се вляво в мантинелата и се завъртял на пътя. В колата пътувало семейство с малко дете, което незабавно подало сигнал на тел.112.
Пристигналата кола за спешна помощ натоварила майката и детето и тръгнала към болничното заведение. По първична информация те не са със съществени пострадвания. На мястото на злополуката има два патрула на полицията, които контролират трафика в почивния ден. Пристигнала е и пожарна, която да окаже подпомагане при преместването на потърпевшия джип.
На метри пред злополуката е станала различен случай. Монтанско БМВ е понижило скоростта си, поради скупчването на служители на реда и пожарникари на пътя и в него се блъснал „ Фолксваген “ със софийска регистрация. В първата кола пътували двама младежи, а в другата имало трима възрастни мъже.
Пътуващите от Мездра към Враца би трябвало да карат с нараснало внимание в региона на злополуката, защото минаването към момента е затруднено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР