Джип Мерцедес“ с бургаски регистрационни табели, собственост на лихварския бос

...
Джип Мерцедес“ с бургаски регистрационни табели, собственост на лихварския бос
Коментари Харесай

ЕКШЪН В ДЪЛГОПОЛ: Забиха кирки в мерцедеса на лихварски бос

Джип „ Мерцедес “ с бургаски регистрационни табели, благосъстоятелност на лихварския необут от Дългопол Димитър Димитров, осъмна със забити три кирки в капака и предния прозорец.

За крими случая заяви в обществената мрежа Facebook вбесения притежател на немското возило, който обществено разгласи награда от 10 000 лв. за разкриването на извършиелите.

„ Давам 10 000 лева премия за този, който ми каже кой си не помни кирките на джипа ми, с цел да му ги върна уместно! “

написа Димитър Димитров. Той е притежател на верига от заложни къщи, отпуска и бързи заеми в град Дългопол под шапката на окъпаното в кървава престъпна популярност сдружение „ Теру заем “.

Преди няколко години биг босът на „ Теру заем “ – Камен Желев и над 15 индивида от свитата му бяха наказани и вкарани в пандиза за всеобщ рекет над неизрядни длъжници, чиито взимания били облагани с непостижими лихви.

Според поданици на Дългопол, пожелави анонимност по обясними аргументи, похищението над джипа на локалния лихварски необут Димитър Димитров може и да е обвързвано с предстоящшите избори. От години настойчиво се мълви, че хора от структурите на Камен Желев в Бургаско и Варненско се занимават с търговия на гласове, притискайки клоентите си да гласоподават за който би трябвало против отчасти погасяване на отговорностите им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР