- Джино, за втори път печелиш „Биг брадър”, но като

...
- Джино, за втори път печелиш „Биг брадър”, но като
Коментари Харесай

Джино Бианкалана попиля Фънки пред в."ШОУ": Той е водачът на селското стадо

- Джино, за повторно печелиш „ Биг брадър”, само че сякаш престоят ти в Къщата този път беше изтезание за теб?! Как се усещаше в този състав и очакваше ли да победиш, тъй като като че ли това не бе изненада за теб...
- Беше доста натоварено, тъй като тези хора, с които бях вътре, не са моите хора. Не са тези, с които бих контактувал отвън Къщата. Имаме напълно разнообразни ползи. Цялата къща беше против мен, тъй като аз нападнах лидера на селското им стадо – Фънки. Той ме предлагаше непрекъснато. Имаше някакъв проблем с мен. И те дори ми споделиха: „ Ако нападнеш Фънки, цялата къща застава против теб!” И тъкмо по този начин стана, а аз не желаех да предлагам хора, които са по-слаби играчи. Например Луна или Мариела Нордел. А Мариела дори ми се извини и сподели, че по този начин са й споделили да каже – че съм бил с възрастни дами, и надали не съм жиголо. Но единствено тя ми се извини в народен ефир.

Да, не беше изненада за мен, че спечелвам формата, вярно си усетила. Защото аз знаех, че истината ще излезе нескрито – всичко, в което ме упрекваха, най-много, че съм шарлатанин, дължа пари и съм пребивал някогашната ми жена. Момичето излезе в ефир и сподели, каквото има – а не я бях виждал от години.

Бил съм благоприятен два пъти след нашата разлъка само че сме в страхотни връзки с Дейна. Когато тя излезе в народен ефир и сподели, че всичко, изречено против мен, е неистина, към този момент знаех, че без значение какво се приказва в Къщата, извън истината си проправя път. Истината постоянно става ясно. Това, което тези хора правеха в Къщата, не е излъчено.



- Какво не е излъчено?
- Те бяха пияни непрекъснато. Тяхна работа си е, само че не е излъчено по този начин, че да го видят и хората. Много от нещата, които са показани, не дават отговор на действителната обстановка в Къщата. Просто тъй като хората обичат простотията и излагацията. Никой не обича хубавите работи. Накрая обаче излязох с вдигната глава, почистих си името, макар че се пробваха да ме омърсят.

- Само Константин, Луна и Мариела те поздравиха най-после, останалите си потеглиха най-демонстративно. Нямаше я и Светлана Василева, с която сякаш бяхте доста положителни другари до този формат?!
- Единствено Константин се усети и пристигна да ме поздрави, тъй като доста добре знаеше, че другояче рискува да го наплюят. Светлана ми се водеше добра другарка, да. Познаваме се от години, бяхме в същия формат и преди две години. Чувахме се и преди този момент присъединяване, тя не искаше да влиза, а аз я убеждавах, че има смисъл. Казах й: „ Покажи малко темперамент, почисти си името”, тъй като предишния път всички знаят какво стана – тя не обелваше и дума, криеше се. А в този момент дори стигна на край, и то поради мен Казах й още първоначално: „ Ние сме познати, ще те вардя, ще ти помагам”. Но в последна сметка тя се отдръпна. Дори стана демонстративно от гарнитурата, когато вътре твърдяха, че съм шарлатанин, остави ме самичък. Сама се изложи. Гледам и мненията, които са писани за нея от хората, в които се твърди тъкмо това – по какъв начин не я е позор да направи това, че е като овца – една от стадото. А тя фактически се мъкнеше след останалите, тъй като те й споделяха по кое време какво да прави. Затова и не посмя да ме поздрави най-после. Приключвам всевъзможен досег и контакт с този човек! Не желая да имам нищо общо с нея. Абсолютен двуличник, а в България, както знаеш, лицемерието е наместо „ добър ден”. Между другото тъкмо това им го споделих и вътре в Къщата – „ абе, хора, предходната вечер скачате да се биете с мен, а на другия ден ми викате „ приятел”?! Вие сте лицемери, бе!”, а те ми отвръщат „ това е една игра”. Не, не е игра, вие сте лицемери! Като прескочиш една линия, след това връщане обратно няма. Или първо ме псуваш и ми скачаш на пердах, а след това ми обясняваш, че е единствено една игра... Извинявай!

- Обикновено в „ Биг брадър” всеки демонстрира същинското си лице, макар лафа, че това е „ единствено една игра”...
- Всъщност е тъкмо по този начин и ти видя първата седмица какъв го играеше Динко. Беше джентълмен – това, което върша аз, го правеше той, само че след това от ден на ден показваше същинското си лице. Тази игра по този начин е направена, че без значение какъв брой добър състезател и артист си, най-после отново показваш себе си. И тъкмо по този начин стана. Динко е безспорен тъпанар и селяндур за мен! Казваше на дамите „ дърто чукало”, какви ли не нелепости.

- Когато Динко се нахвърли против теб с всевъзможни обиди и квалификации, ти съобщи, че няма да оставиш нещата по този начин. Какво смяташ да правиш?
- Имам юристи, които ще подхващат нужното. Посъветваха ме да не приказвам доста по този въпрос. Ще си понесе отговорността за това, което е споделил. Динко се опита да ме оплюе, само че аз надиграх и играта. Той влезе с визитка, че ще ме разкрива и отмъщава, и не знам какво... Вкараха ми всевъзможни интриги извън. Нали ти си влезнал за играта, а това какво се случва на открито, няма нищо общо. Всеки може да излезе и да каже за Динко по какъв начин върви и граби хора по границите и е цялостен мишкар. Но това е извън. А те по този начин се пробваха да ми изиграят играта, че вкараха някакви цялостни неистини и нелепости. И какво стана – Динко се изложи пред цяла България, тъй като се видя, че това, което приказва, не е истина. Но излезе и публикация, съгласно която неговата сестра, която живее в Чикаго, е подкупвала хора, единствено и единствено те да кажат, че съм им дължал пари и така нататък Аз пребивавам в полицейска страна – и това в действителност, в случай че се случи там, да взема пари от някого, следствията са страшни. Значи едната жена първо сподели за 18 000, след това след три минути сподели 20, а на края на целия диалог станаха 100?! Пък другата сподели, че съм й бил взел 160 000! Значи по този начин и не стана ясно тъкмо какъв брой съм взел. Освен това в Щатите не можеш да изкараш от сметка 100 000 $ в никакъв случай! Там не можеш да носиш над 10 000 в себе си, тъй като ще ти ги вземат, а след това би трябвало да доказваш от кое място ги имаш. Това са цялостни нелепости и който живее там го знае. Много е тъпо, че както има и страхотни българи, които живеят в Чикаго, по този начин ги има в доста по-голям % и неприятните, завистливи българи, които са подкупени за 100 $ да излязат в ефир и да приказват нелепости Но всичко това е подсъдимо. Въпросните хора си споделиха имената и аз ще си взема съответните ограничения. Опитаха се да ме смачкат, само че аз бях сигурен, че истината ще излезе нескрито, както и стана. Когато в ефир се яви и някогашната ми жена, и сподели, че всичко това е неистина, към този момент бях вътрешно спокоен. Като излязох й се извиних, че е въвлечена във всичко това, а тя ми сподели, че може да разчита на мен, тъй като си оставаме другари. Също по този начин е цялостна неистина, че Динко е имал нещо общо с нея – не е имал. Просто е бил в една компания с нея. Явно той се комплексира по някакъв метод от мен и с тези неистини е желал да стъпи едно ходило по-нагоре.

- Налагало ли ти се е да взимаш на заем от някого – от българи?
- Разбира се, само че не в такива размери. Това, което се приказва, е безумно просто, пребивавам в напълно друг свят. Освен това не се занимавам там с българи, тъй като те в действителност са доста злобни. Баща ми се занимаваше, аз отбягвам. Живея в Америка 22 години и да дойда в България и да победя два пъти в най-гледаното предаване, не е за подценяване – само че и поради това хората злобеят. Най-важно за мен е, че най-после истината излезе.

- Още с влизането си се прояви като огромен благородник, подарявайки на всички дами алена роза. Отвън се пробваха да изведат това като проява, даже имаше информация, че си си взел назад една кола – подарък на някогашната ти другарка Джена...
- Не се считам за чак толкоз огромен благородник, елементарен човек съм. Но считам, че човек би трябвало да има на първо място почитание към себе си, а по-късно и към хората, с които контактува. Какъв джентълмен... една роза коства 3 лева Това е едно почитание, всеки може да се натиска с огромни дарове. Хората не го схващат обаче. Израснал съм в друга среда. Колкото до другото – да, аз купих коли на Джена и всичките бяха на мое име. Тя ми ги върна. Но нейният нов брачен партньор ми караше колата – аз си я взех от него. Казах си – чакай малко, всяко нещо си има граници. Едната кола си остана за Джена, само че другата я взех от него, тъй като няма по какъв начин да стане някакъв мъж да ми кара колата. Аз съм работил и съм дал пари за тази кола, няма по какъв начин някакъв клоун да я кара... аз какво съм.

- Кажи ми какво икономисаха от теб в „ Биг брадър”, тъй като на моменти ти изглеждаше много въздържан в Къщата?
- Всичко. Аз бях доста деен. Първите две седмици дори въобще не са ме излъчвали. Разбрах почти каква им е системата – да ме смачкат, тъй като това се гледа в България. Хората обичат простотията – да видят по какъв начин обликът на този победител, който си бил преди, в действителност е цялостен с неистини. Обаче те не чакаха, че още веднъж ще удрям в предаването. Аз надиграх играта за повторно!

Защото и предишния път ме вкараха по този начин – надали не като милионер, а аз не съм подобен, напълно елементарен човек съм. Направиха го, с цел да може България да ме намрази. Имах привилегии с маркови облекла, с очила, със седем часовника вътре, което в никакъв случай не е било – само че по този начин и не схванаха, че съм естествен човек и не желаех по никакъв метод да се върша на звезда. Аз не съм и не бях.

- Ти си претърпял много страшни обстановки – една жестока злополука, след която животът ти е висял на косъм. Осъзна ли живота, придаде ли му нов смисъл?
- Аз съм осъзнал живота още от моето семейство, тъй като имам доста положително образование. И най-лошото нещо в моя живот би било – да отчайвам фамилията си. Затова се старая да не го върша. Винаги се боря за това, което имам, и в никакъв случай никой нищо не ми е давал на готово. Коментираше се в Къщата и обстоятелството, че съм с бастун... Какво да кажа?! Подиграваха ми се, а аз в действителност имам огромен проблем. Предстоят ми още интервенции, възобновяване. Имам проблем с крайници – тялото не поема това, което ми сложиха, кокалът не е зараснал. Със страхотни болки съм, само че това единствено аз си го знам.


Със Светлана Василева, която съобщи другарството му

- Колко интервенции са минали до този миг?
- 14! И предстоят нови. Трябва да извадят това нещо от крайници ми, след което предстоят пластични интервенции, тъй като кракът е доста деформиран. Тегава работа, само че жив и здрав, имам темперамент, оправям се. Лекарите бяха споделили, че нямам късмет и в никакъв случай няма да се оправя, само че оцелях, дадох всичко от себе си, фамилията ми беше компактно зад мен.

- Би ли посмял още веднъж да се качиш на мотор след този свиреп и съвсем съдбовен случай?
- Да. Качих се още веднъж на мотор, тъй като аз съм моторист от дете. Баща ми е първенец по мотокрос и това е целият му живот в България. Има два типа мотористи – падналите и тези, които ще паднат. Няма такива, които не са падали. В този случай беше злополука, не беше по моя виновност. И в случай че моторът стартира да те плаши, в действителност не би трябвало да се качваш на него, тъй като ще те убие. А аз се качих, с цел да видя дали съм изплашен. Не, не съм. Единственото, което не мога да си простя, е, че предизвиках голяма болежка на фамилията си Не мога да си го разреша още веднъж, по тази причина стопирах с моторите. Всъщност поради това и влязох повторно в „ Биг брадър” – последните две години от живота ми бяха същински пъкъл. Първоначално отхвърлих незабавно, само че продуцентите ме убедиха, че това ще бъдат нови страсти, нови неща за мен след претърпяното. Мислех, че ще се срещна още веднъж с интелигентни и разнообразни хора. А тези, даже и да четат книги, отново не могат да ми стъпят на равнището – цялостни простаци са. Това, което знам сигурно, е, това, което съм постигнал. И против мен да тръгнат всички, отново не могат да ме стигнат. Мачкаха ме, само че търпях, мощен темперамент съм. И няма по какъв начин да съм на всяка гозба мерудия, поддържах някакво равнище. Всеки се бореше за някакво внимание, по какъв начин да изпъкне повече, само че то се видя най-после кой е съумял.

- Можеш ли да кажеш най-малко една добра дума даже и за един от съквартирантите?
- Абсолютно за никого! Всички са един дол дренки. Пълни дилетанти. И в никакъв случай през живота си повече не искам да имам нищо общо с тях.

- Преди да влезеш в Къщата обаче, си претърпял доста тежка фамилна драма. Изгубил си племенник...
- Така е, да. Жената на брат ми беше бременна в третия месец, само че изгуби детето. И това беше нещото, което претърпях тъкмо преди влизането си в Къщата. Щях да съм чичо и това да е първото дете в нашето семейство, само че... по този начин се случи. Бях доста подтиснат. Божа работа. Такъв е животът.

Интервю на Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР