Джино Бианкалана се е видял в чудо от рояка роднини,

...
Джино Бианкалана се е видял в чудо от рояка роднини,
Коментари Харесай

Менте роднини полазиха Джино. Нахалници обсаждат кооперацията в София, в която живее популярният емигрант

Джино Бианкалана се е видял в знамение от рояка „ родственици ”, които почнали да търсят контакт с него, откогато стана известен у нас през 2015-а., научи HotArena.  Ежедневно се намирали жители, които да висят пред столичния апартамент на звездата с молбата някой да отвори вратата на жилището, а те с думи елементарни да обяснят отколко време се познават я с майка му, я с вуйна му.

Съседи на Джино също се оплаквали, че непознати лица звънят и тропат на вратите им, с цел да питат за „ господин Ташев ”. Малцина от претендент родствениците  знаели, че брадърът се споделя Гино, само че настойчиво упорствали за среща или телефонен номер, с оправданието, че имали подобен, само че го изгубили. Сега били загрижени за здравословното му положение, тъй като го виждали да върви с бастун в предаването. Смятали, че нашенецът е милионер в Америка и на комшийските приказки, че той е татко му карат камиони в Страната на неограничените благоприятни условия се коствали небивалица.

Амбициозна жена на междинна възраст даже се заканила да спи пред входа на кооперацията, в която живеела лелята на звездата, в случай че не я свържат с него. Тя била уверена, че над младия мъж тегне проклинание от някогашната му жена Дейна Бианкалана. Именно поради това до главата му пристигнала тежката злополука, която го пратила за дълго време в инвалидна количка и серията несполучливи хирургически интервенции. Нашенката твърдяла, че е призвана да отърве Джино от несгодите и от клетвите на брюнетка с италиански корени, която сякаш имала забележителен бизнес зад Океана, написа " Уикенд ".

„ Около Джино се навъртат куп моми и попрезрели госпожи, които желаят да му пристанат. И все се кълнат, че го обичат, че го избавят, само че той не е толкоз малоумен, че да им има вяра. Родителите му са работливи хора, също с глава на раменете си и никой в фамилията няма да допусне всякакви мошенички да навлизат в територията им.  Ако Джино и ска да има контакт с някое момиче, ще отиде и ще й каже. Но да го полазват от всеки ъгъл – това е просто смешно и унижаващо дамите. Същото важи и за мъжете – пишман родственици, които обикалят кооперацията, с цел да просят пари за разнообразни дела, включително и за здраве. Дали някой от тях ще се запита: „ Нима самият Джино няма потребност от средства? ”. Е, това е въпрос, чийто отговор остава отворен и съгласно фантазията на всеки ”, разясняват съседи на риалити звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР