Джино Бианкалана още не е сключил брак с приятелката си

...
Джино Бианкалана още не е сключил брак с приятелката си
Коментари Харесай

Джино купи къща в „Бояна”. Вижте в какъв лукс заживяха с докторката Кристиана

Джино Бианкалана още не е сключил брак с приятелката си Кристиана Канева, само че към този момент живее с нея на фамилни начала. Двукратният първенец от риалити шоуто „ Биг Брадър ” е купил просторна къща в столичния квартал „ Бояна ”, където цените на парцелите вървят сред 150 бона и няколко милиона. „ Нашият пръв дом дружно! Много съм благополучен! ”, похвали се той.

От видеоклипа, който Джино разгласява в обществената мрежа, се вижда, че къщата е първокласно обзаведена. Бианкалана оставил на половинката си да се занимава с интериорния дизайн, тъй като й имал цялостно доверие. Риалити звездата се завърна дефинитивно в България преди две години, а актуалната си обичана са дружно от една. Не е ясно по какъв начин тъкмо се устоя в родината, само че съгласно осведомени разчита на фамилния бизнес с камиони в Чикаго, който към момента му носи положителни приходи. Според осведомени, Гино Ташев, както се споделя по паспорт амбициозния млад мъж, също така се занимава с импорт на използвани коли от Америка. Те са много преференциални сега, изключително в случай че се направи врътка и се спести част от митото посредством разнообразни трикове и доверени хора в митниците. Кристиана пък е приключила Медицинския университет и с днешна дата практикува лекарската специалност в МБАЛ „ Света София ”.

Доскоро хубавицата не беше известна в светските среди, само че около гаджето си към този момент влезе в светлините на прожекторите. С него дори си направиха идентични татуировки, знак на любовта им. С това Бианкалана даде поръчка, че има съществени планове към Канева. Той твърди, че най-накрая е срещнал сродна душа и персоналният му живот почнал да се подрежда. Миналото лято Джино претърпя тежък удар - татко му умря ненадейно и той изпадна в прочувствена рецесия. Отгоре на всичко, в съкровен проект въобще не му вървеше и риалити звездата като че ли изгуби вяра, че в миналото ще срещне своята половинка. Всичките му връзки до този миг се проваляха с гръм и тропот, макар голямото му предпочитание да свие фамилно гнездо.
Говори се, че Бианкалана мъчно прежалил фолк певицата Джена, с която имаше бурна любовна връзка. Скоро след раздялата им изпълнителката на „ Пайнер ” се омъжи за музиканта Атанас Стоев и роди дете от него, а Джино бе унищожен. Фактът, че тя го е заменила толкоз бързо, не му давал мира и оставил мъчителен отпечатък в сърцето му, написа Уикенд.

Откакто залюби красивата докторка Кристиана обаче, Бианкалана е на седмото небе – връзката му върви чудесно и като че ли нищо не може да помрачи щастието му. Той обмислял скоро да подари Канева с годежен пръстен и публично да ѝ предложи брак. Близки до чернокосата красавица настояват, че тя е склонна да одобри и да зареже работата си в болничното заведение за известно време, в случай че забременее.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР