Джина Лолобриджида стана холивудски секс символ във филми като Соломон

...
Джина Лолобриджида стана холивудски секс символ във филми като Соломон
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Трагични последни думи на холивудски секс символ. Джина Лолобриджида имаше слабост към по-младите мъже... но на 95-годишна възраст последният й млад любовник открадна по-голямата част от нейните £8 милиона. Сега нейният син разкрива нейния сър

Джина Лолобриджида стана холивудски секс знак във филми като Соломон и Шеба

Но когато тя най-сетне умря от бъбречна непълнота на 95-годишна възраст, по-голямата част от имуществото на Джина от 10 милиона евро (£8,5 милиона) беше разпиляно.

Розовата вила, която в този момент е в окаяно положение, ще би трябвало да бъде продадена, с цел да изплати забележителните й задължения.

За сина й Милко Скофич, който не беше виждал майка си от пет години, откакто Пиацола пое все по-големия надзор върху живота и делата й, това беше най-тъжният край.

'Едно от последните неща, които тя ми сподели, беше: „ Направих всичко неправилно “, споделя Милко в първото си извънредно изявление за гибелта на майка си.

' Беше доста, доста прочувствена, тъй като не ме беше виждала отдавна. Мисля, че в този миг тя осъзна всичко, което е загуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР