Джими Бътлър официално бе представен като баскетболист на Маями, а

...
Джими Бътлър официално бе представен като баскетболист на Маями, а
Коментари Харесай

Джими Бътлър: Искам останалите да мразят Маями

Джими Бътлър публично бе показан като баскетболист на Маями, а на конференцията бе паралелно до легендата Пат Райли. Много хора виждат в негово лице заслужен заместител на Дуейн Уейд, който постави завършек на професионалната си кариера след предишния сезон, а при срещата си с медиите Джими Бъкетс приказва по много тематики и показа упованията за новото си премеждие в НБА.

“Искам останалите тимове да ни ненавиждат. Да не желаят да играят против Маями. Няма да елементарно, ще бъде здрава борба. Дойдох в Хийт поради културата, традициите, манталитета. Кой не би желал да е част от сходен клуб? Бях доста разчувствуван от опцията да играя тук, а след всичко, което съм чувал и виждал през годините, взех решение, че нуждая се от сходно прекарване в живота си”, съобщи някогашният състезател на Чикаго, Минесота и Филаделфия.
“Понякога може би малко пресилвам, само че обичам работата си. Обичам играта, обичам да работя крепко. Всичко, което правиш всеки ден, дава резултат по-късно. Проповядвам това виждане и пребивавам с него. И ще продължа да го правя”, добави Бътлър в отговор на въпрос за същността му и това, че на моменти доста хора не го схващат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР