Джил Месик, която беше мениджър на актрисата Роуз Макгауън, се

...
Джил Месик, която беше мениджър на актрисата Роуз Макгауън, се
Коментари Харесай

Обвиниха Роуз Макгауън за смъртта на бившата ѝ мениджърка

Джил Месик, която беше управител на актрисата Роуз Макгауън, се самоуби на 50 години и фамилията ѝ твърди, че за нещастието е съдействал сексскандалът към продуцента Харви Уайнстийн, заяви Асошиейтед прес.

Близките на Джил Месик обявиха, че тя в действителност е имала биполярно разстройство и се е борила с меланхолия от години. Те прибавиха обаче, че Месик се е разстроила от интереса към нея, откакто актрисата Роуз Макгауън я упрекна, че не ѝ е помогнала да се опълчи на Харви Уайнстийн, а по-късно е отишла да работи за него.

Роуз Макгауън твърди, че Харви Уайнстийн я е изнасилил през 1997 година Близките на Месик споделиха, че Макгауън ѝ е разказала за случая, без да го дефинира като обезчестяване, и Месик е уведомила за него началниците си, преди да отиде да работи за Харви Уайнстийн.

Джил Месик е уредила срещата на Роуз Макгауън с Харви Уайнстийн, когато той я е изнасилил. След това тя е отговаряла за договарянията за съглашението сред двамата, след които продуцентът се е съгласил да изплати обезщетение от 100 000 щатски $, с цел да избегне правосъден развой, твърди актрисата.

Адвокатите на Харви Уайнстийн използваха имейл от Месик в отбраната си предишния месец.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР