Джил, героинята на тази история, мислела, че всичко в живота

...
Джил, героинята на тази история, мислела, че всичко в живота
Коментари Харесай

Мъжът я оставил пред олтара и поискал да абортира. Но в болницата се случило нещо необикновено

Джил, героинята на тази история, мислела, че всичко в живота й върви както би трябвало, до момента в който един ден не попаднала в клиника за аборти. Ето по какъв начин се стигнало дотам…

Момичето имала млад другар, за който се сгодило, и Джил съществено считала, че той  е нейната орис. Тя очаквала с неспокойствие най-щастливия ден и в мислите си рисувала розови картини за живота след сватбата.

Приказката рухнала за момент, когато младоженецът я изоставил тъкмо пред олтара. Просто не се появил в деня на сватбата…

Не е мъчно да си представим какъв брой зле се е чувствала Джил. Но даже явното изменничество на обичания й не могло да накара младата жена да изхвърли този мъж от главата си. След известно време те още веднъж почнали да се срещат и тогава момичето разкрило, че е бременна.

Когато приятелят й схванал за това, той й сложил ултиматум: или аборт, или се разделят. Той не желал дете от нея.

За страдание, той имал огромно въздействие върху Джил и тя се съгласила.

Знаците

Когато идва в клиниката, тя среща две дами, които са срещу аборта. Те безусловно се молели на обърканата млада жена да остави детето си да живее.

Между другото, приятелят й бил с нея по това време. Той настойчиво бутал Джил по рамото, казвайки й  „ Върви, не ги слушай. “

Но тя ги чула.

Тези думи се запечатали крепко в главата й.

Вътре било студено и безлично. По-късно, припомняйки си външния тип на болничното заведение, тя признава, че е била уплашена от безразличието, което се показвало през всички пукнатини.

Нямало и сянка от страст. Като че ли било належащо да е тъкмо по този начин. Сякаш дамите идвали тук, с цел да се отърват от непознато тяло, а не да убият живо дете.

Сестрата в болничното заведение задала няколко рутинни въпроса. След това я изпратили на ехограф, резултатите от който тя не видяла. Не било разрешено.

Но тя въпреки всичко го видяла.

Сестрата не била изключила фотосите на екрана.

И там тя видяла едно момче, нейното бебе. Ръце, крайници, нос.

Отивайки до касата, тя ненадейно осъзнала с шесто възприятие, че би трябвало безусловно да избяга от тази болница преди да съсипе един почтен живот. Това беше знак от горната страна!

Тя разказала всичко на приятеля си. Убеждавала го, че това е невероятно, че не желае да прави аборт. На което той малко дал отговор:

– Не, аз по този начин не мога.

Джил почнала да се преоблича и хвърлила взор към инструментите от студено желязо, които трябвало да бъдат употребявани, с цел да доближат до бебето й.

И тогава тя решила, че в случай че той не желае да бъде с нея, тя ще бъде сама. И тръгнала към изхода.

Така на бял свят се появява Никълъс Джоузеф.

 Никълъс Джоузеф

Тя го отгледала сама, само че знаела, че не е сама. Оттогава Божието божество я води през живота.

Тогава тя още веднъж отишла в клиниката, с цел да благодари на дамите, които я разубедили.

Дори станала другарка с едната. Дмнес, доста години по-късно, тя написала писмо до дамите, които избират сред бременност и аборт:

„ Спомнете си по какъв начин бяхте малко, беззащитно момиченце. За какво мечтаехте тогава? Може ли момичето да мисли да убие детето си?

Знам, че сте мечтали за хубав принц или просто за добър мъж, за който да се омъжите и да създадете семейство, само че в този момент Бог има други проекти за вас.

Знам, че фантазиите ви в този момент са разрушени по най-нагъл метод. Но Той ви е дал късмет да създадете семейство. Дори в случай че се състои единствено от двама души, единият от които още не е роден…

Доверете Му се и не тичайте незабавно да се отървете от детето. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР