Джигитът си устрои своеобразно родео насред карантината по улиците на

...
Джигитът си устрои своеобразно родео насред карантината по улиците на
Коментари Харесай

Пловдивски джигит си спретна родео насред карантина и съжали жестоко

Джигитът си устрои самобитно родео посред карантината по улиците на Пловдив и си изпати грубо, написа "Марица ".

В петък вечерта група младежи с автомобил се забавляваха на кръстовище, без да им пука за наложените ограничения против болестта, нито за спазването на пътните правила. Един от пасажерите като че ли бе на абитуриентски бал. Той се бе посочил до кръста от задния десен прозорец. Друг от тях пък безусловно бе яхнал колата, също като на родео с подивели бикове.

Пловдивската полиция обаче реагира стремително. За броени часове лидерът на купонджийския автомобил беше открит и глобен.

По наша информация той се споделя Светослав Н., от град Пловдив, на 18 години. Съставен му е акт за две нарушавания. Едното е по член 5, алинея 1, т.1 от ЗДвП за основаване на заплаха за придвижването и хората, а другото - по чл.132, т.2 от ЗДвП за това, че не е обезпечил безвредния транспорт на пасажерите при тръгване и по време на придвижване.

Младият водач е притежател на въпросния Опел Вектра. Той е дал писмени пояснения в полицията, че решили с другари да излязат да се позабавляват. Младежът напълно скоро е взел брошура и това е първата му лична кола.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР