Джигит е катастрофирал с нередовно BMW, докато се опитвал да

...
Джигит е катастрофирал с нередовно BMW, докато се опитвал да
Коментари Харесай

Лъскаво BMW профуча покрай патрулка в 01:30 посред нощ, а последвалото е екшън и мистерия

Джигит е аварирал с нередовно BMW, до момента в който се опитвал да избяга от полицейска инспекция. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 1.30 часа измежду нощ на 9 декември в региона на бензиностанция в Брегово имало патрул на полицията, когато около тях профучал бавареца. Забелязвайки патрулката обаче водачът натиснал педала на газта до долу и ускорил скоростта.

Ченгетата неотложно се метнали в служебния си автомобил и се впуснали да преследват беглеца. Не им се наложило да търсят доста обаче, защото разкрили колата на близка улица. Тя била забита в ограда на частен парцел, а водачът бил офейкал.

Униформените се заели да проверяват случая и разкрили притежателя на колата в друга част на градчето. 26-годишен локален гражданин удостоверил, че BMW-то e негово, само че отрекъл да го е карал същата вечер. По думите му, той го бил отстъпил на собствен другар.

Справка посочила, че колата не е записана по надлежния ред. Тя е със служебно прекъсната регистрация на 16 юни т.г. Работата по изясняване на случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР