Джиджи Хадид прекарва по-голямата част от живота си до момента

...
Джиджи Хадид прекарва по-голямата част от живота си до момента
Коментари Харесай

Джиджи Хадид, Риана, i-D magazine и какво призна моделът пред певицата

Джиджи Хадид прекарва по-голямата част от живота си досега пред камера. Като супермодел, който театралничи с едни от обичаните марки на милиона хора по света, тя се трансформира в едно от най-известните имена в света на модата.
Джиджи Хадид се снима за специфичното издание на списание i-D magazine, чийто редактор този път е Риана. Пред певицата Джиджи признава защо постоянно безпределно ще съжалява.

" Смятам, че най-големите ми провали в живота и кариерата ми са били, когато не съм имала задоволително храброст и убеденост, с цел да не отстъпвам себе си и позицията си. Затова съм си мълчала, въпреки нещо на снимачната площадка да не ми е харесвало ", споделя моделът, като добавя, че с времето се е научила да бъде по-решителна и да знае какво тъкмо желае.

Джиджи изяснява, че животът е обвързван с неуспехите и триумфите и с това по какъв начин се оправяме с тези моменти и какво учим от тях. Моделът споделя, че с годините в тази промишленост е научила доста неща освен за кариерата си, само че и за себе си, като заключва, че целият този опит, който е придобила, го е натрупала по сложния метод.

Моделът не пропусна да показа няколко фрагмента от фотосесията си за изданието в своя Instagram профил, които несъмнено затвърждават мнението ни, че Джиджи Хадид е един от най-популярните и сексапилни модерни супермодели. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР