Джиджи Хадид и приятелят ѝ Зейн Малик станаха родители в

...
Джиджи Хадид и приятелят ѝ Зейн Малик станаха родители в
Коментари Харесай

Джиджи Хадид с първа снимка след раждането - slava.bg

Джиджи Хадид и приятелят ѝ Зейн Малик станаха родители в края на септември. Оттогава младата майка се е фокусирала върху развъждането на своята дъщеричка и прекарва малко време в обществените мрежи. След като сподели няколко фотоси от бременността, тя не е качвала нови фрагменти на себе си, само че не щеш ли през уикенда изненада своите почитатели със селфи.

Снимката на модела има значимо обръщение – приканва американците да гласоподават. На нея Джиджи носи яркожълт панталон с висока талия и тениска, на която с цветни букви написа „ Vote “ (Гласувай).

„ Гласувах задочно предходната седмица, с щерка си до мен “, написа тя и изясни, че е дала гласа си за Америка. По думите ѝ, тя се надява нацията да е обединена от водач, който се интересува от проблемите на хората.

Джиджи напомни на почитателите, че имат единствено седмица и половина да последват образеца ѝ и без значение какво изберат, тя ще се гордее с тях.

Хадид роди първото си дете на 23 септември, само че по фотографията ѝ проличава, че тя към този момент е свалила огромна част от насъбраните килограми по време на бременността. Но дали поради недоспиване или бързане да театралничи за селфи, тя е не запомнила да махне етикета на жълтия си панталон.

Със своя аутфит „ за гласоподаване “, моделът единствено потвърждава, че тази есен може да опитвам, като носим повече облекла в другите нюанси на жълтото. И като стана дума за него, не може да не си напомним миналогодишния ѝ костюм за Хелоуин – на Маската.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР