Джиджи Хадид и Леонардо Ди Каприо продължават да поддържат връзка

...
Джиджи Хадид и Леонардо Ди Каприо продължават да поддържат връзка
Коментари Харесай

Джиджи Хадид не иска връзка с Леонардо ди Каприо, а да се забавляват

Джиджи Хадид и Леонардо Ди Каприо не престават да поддържат връзка и да се забавляват, само че съгласно другар на модела, тя нямала никакво желание в близко бъдеще да се обвързва с който и да било, в това число и с артиста.

За връзка сред русокоската и носителя на Оскар, който неотдавна се наслаждения на разходка с манекенката Витория Черети, се заприказва преди съвсем година. Въпреки че двамата постоянно бяха засичани дружно, техни другари са безапелационни, че връзките им не са съществени.

" Лео и Джиджи се почитат и се забавляват, когато са дружно, само че това не е обстановка, която би я предразположила да се обвърже с него. Тя е повече от щастлива сега, любува се на живота си като необвързана жена, отглежда щерка си и се е фокусирала върху кариерата си ", споделя другар на моделката. Припомняме, че Джиджи имаше връзка с някогашния артист от групата One Direction Зейн, от който роди щерка Кай.

За флирт сред Джиджи и Лео се заприказва, откакто двамата бяха видяни да си приказват на афтърпарти след Седмицата на модата в Ню Йорк, през септември предходната година. Тогава очевидец описа, че артистът очевидно е показал интерес към русокоската, двамата постоянно излизали в общи компании, само че връзките им не били съществени.

 

Наскоро другар на артиста описа, че Лео бил доста наскърбен от мненията за персоналния му живот и дамите, с които се среща.

" Той търси по-зряла жена, с която да има връзка. Най-жалкото е, че непрекъснато го свързват с всяко младо момиче, което се завърти в обкръжението му. Лео желае да се откъсне от имиджа на плейбой, който го преследва от години и който доста го тормози ", споделя негов другар пред американско издание.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР