“Джиджи Бекали не може да ме уплаши с нищо!”, обяви

...
“Джиджи Бекали не може да ме уплаши с нищо!”, обяви
Коментари Харесай

Серджиу Буш: Изкарах добри пари в България

“Джиджи Бекали не може да ме уплаши с нищо!”, разгласи някогашният нападател на Левски Серджиу Буш в изявление за “Gazeta Sporturilor”. “Българите са доста фанатизирани. Феновете на ЦСКА не стопираха да ме заливат с жестоки обиди, тъй като ме оповестиха за изменник. Не обръщам внимание на тези неща. Съсредоточен съм върху работата си”, показа той.

“В България завоювах пари, само че научих и други неща. Например - български. Жалко е, че преди този момент не съумях в Англия. Много ми хареса там, само че останах с горчив усет. Бях уединен и маргинализиран. Не знаех нито по какъв начин да играя, нито по какъв начин да се обличам. Отидох с “Ролекс”, скъпа кола и облекла. Публиката бе страхотна, само че не се сработих със съблекалнята. За останалите бяха “румънски”, “цигански”, непрекъснато ме майтапиха. Бях като дете. Сега не бих им разрешил да ме мачкат”, продължава Буш.

“Сега чета доста. Предимно философия, както и за Втората международна война. Човек работи по 8 часа дневно, само че през останалото време би трябвало да се развива”, твърди нападателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР