Джи Пи груп ще бъде извадена от проектите с европейско

...
Джи Пи груп ще бъде извадена от проектите с европейско
Коментари Харесай

Борисов вади Дж Пи груп от проекти с европари, фирмата ще довърши ремонта на Графа

Джи Пи груп ще бъде извадена от плановете с европейско или държавно финансиране. 
 Фандъкова: Ремонт на ремонта ли? Вече ще има надзор на контрола за ремонта на Графа  Главният проектант на София: Проектът на Графа е от пет години, ще гоним всички до край
Възложил съм на шефа на АПИ Светослав Глосов да откри форми за това, като се съблюдава закона. Това съобщи в мулдавския манастир " Св. Петка " министър председателят Бойко Борисов. Той посочи, че до момента в който към компанията има съмнения за нарушавания, тя не би трябвало да взе участие в планове с европари.

Ако някой си бърка асфалта не по този начин както би трябвало, а има компании за контрол и компетентни органи, и те са го проспали, прокуратурата да ги упрекна и да ги вкара в пандиза, предложи Борисов. 

Прокуратурата е запорирала пари и е блокирала парични преводи на стойност към 14 млн. евро на компании и търговци към строителната компания " Джи пи груп ", съобщи преди дни основният прокурор Сотир Цацаров  

ъв връзка със сигнала на вицепремиера Томислав Дончев и уеб страницата " Биволъ " за корист при разходване на евросредства.

В средата на септември Софийската градска прокуратура разпореди на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) инспекция на обява в " Биволъ ", по отношение на която двама публицисти - български и румънски, бяха арестувани край Радомир, до момента в който работят по следствие за корупционни практики на " Джи Пи груп ".

„ Не мога да допусна при толкоз доста старания, които поставяме, да има пропуски, единствените ми искания към
строителите са били качество и период “, съобщи Борисов, представен от Фокус. 

Джи пи груп прави ремонта на столичната улица " Граф Игнатиев " и зоната към нея. Няма да спре ремонтът, фирOFFNews  от Столична община. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР