Джи Пи груп се сатанизира заради определени интереси и разговорът

...
Джи Пи груп се сатанизира заради определени интереси и разговорът
Коментари Харесай

Джи Пи груп се сатанизира, смята изпълнителният директор на компанията

" Джи Пи груп " се сатанизира поради избрани ползи и диалогът ще продължи в съда. Над компанията няма политически или стопански чадър. Това разяснява изпълнителният шеф Владимир Житенски в ефира на " Нова телевизия ".

" Определени групи от хора ни вкарват в режим на карантина и ни изолират, поносим тежки загуби. Разговорът ни няма да се състои пред медиите ", сподели той. Според него има неща, които са били измислени като събития и в тях е било вкарано името им. " Тези съответни неща включват от рязането на документи до обвиняванията на избрани политически водачи, в това число и за нещастието в Русе – това мина всякаква граница и беше брутално ", конкретизира Житенски.

Той подчертава, че компанията сама е решила да се отдръпна от извоювания търг за построяването на тунел " Железница ", който е част от трасето на автомагистрала " Струма ". Като мотив той уточни, че на този стадий законът разрешава да се оттеглен. Той добави, че България е получила европейско финансиране за автомагистралата и в случай че не извърши последната права от трасето в период, може да изгуби всички средства, получени за автомагистралата през последните години.

" Линчуват ни обществено какъв брой едва и скъпо работим, само че къщите, в които живеят, и площадите, по които вършат манифестации, както и метрото, което употребяват, са правени от български строители ", добави изпълнителният шеф.

По думите му в процеса на публични поръчки вземат участие доста хора, само че разликата при тяхната компания е, че тя е забележима. " Разговор с държавното управление може да има единствено на институционално равнище. Съдействаме на всички органи, които ни ревизират сега, това е напълно обикновено, с цел да почистим името си ", споделя Житенски.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР