„Джи пи груп“ се отказва от ремонта на трасето на

...
„Джи пи груп“ се отказва от ремонта на трасето на
Коментари Харесай

„Джи пи груп“ се отказва от ремонта на трасето на трамвай №5

„ Джи пи груп “ се отхвърля от ремонта на трасето на трамвай №5. Това съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, оповестява „ Фокус “.
След отхвърли на „ Джи Пи Груп “: Процедурата за тунел „ Железница ” се удължава Министър Аврамова добави, че не чака закъснение в строителството на тунела
„ Имам информация от през днешния ден, че компанията се отдръпва от извоювания конкурс за реорганизация на трамвайните релси на трамвай №5, което е по бул. „ Цар Борис III “ и ул. „ Алабин “ и следва да се осъществя идната година. Конкурсът не е още дефинитивно приключен, няма подписан контракт и следва да бъде класирана най-вероятно компанията, която е класирана на второ място “, изясни Фандъкова.

Фандъкова добави, че се планува реконструкцията на трамвайната линия да стартира напролет на идната година.
Борисов подреди да извадят „ Джи Пи Груп ” от плановете с държавно и европейско финансиране (ОБНОВЕНА) В момента компанията построява пътна права в Кърджалийско.
По думите ѝ компанията ще продължи с осъществяването на плана за реконструкцията на ул. „ Граф Игнатиев “, само че ще бъде следена под лупа.

„ Увеличихме оптимално контролът, тъй че той е и ще бъде извънредно непоколебим. При всяко несъблюдение знаете и големите наказания, които сме заложили в контракта. Моята задача е обектът да завърши с положително качество по този начин, както се изисква по контракт. В противоположен случай компанията ще претърпи доста съществено санкциониране “, сподели още Йорданка Фандъкова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР