Джейсън Момоа води преговори с продуцентите на поредицата „Бързи и

...
Джейсън Момоа води преговори с продуцентите на поредицата „Бързи и
Коментари Харесай

Джейсън Момоа ще замени Скалата в поредицата „Бързи и яростни”

Джейсън Момоа води договаряния с продуцентите на поредицата „ Бързи и гневни “. Очаква се артистът да бъде част от десетата поред поредност. От Hollywood Reporter оповестяват, че Момоа прецизира последни елементи по договорката, като най-вероятно той ще бъде един от неприятните герои.

Джейсън стана прочут около ролята си в „ Игра на тронове “ като Хал Дрого и с ролята си в „ Аквамен”. Десетата част от „ Бързи и яростни” към момента не е почнала фотоси, само че е ясно, че Вин Дизел, който играе Доминик Торето “ и Джъстин Лин ще са продуцентите на плана.

Познатите артисти от предишните елементи също ще се завърнат на екран, в това число и Чарлийз Терон.

Първоначално Вин Дизел искаше Дуейн Джонсън да се завърне към екипа, само че отхвърли. Вин Дизел даже му изпрати обръщение посредством обществените мрежи, с което го моли да се причисли още веднъж към „ фамилията “. Скалата обаче отговори, че няма късмет това да се случи, наричайки Дизел „ манипулатор “.

Тогава стартира интензивно търсене за артист, който може да размени Джонсън освен с актьорски гений, само че и с мускулеста визия, а това прави Джейсън Момоа съвършен избор.

От Universal предвиждат премиерата на кино лентата да бъде на 19 май 2023 година, а Момоа завърши фотосите по втората част на „ Аквамен и Изгубеното кралство”.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР